Dačić: Nema potrebe za zajedničkom listom sa SNS-om

Izvor: RTS, 22.Feb.2020, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Nema potrebe za zajedničkom listom sa SNS-om

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da je u današnjem razgovoru sa Aleksandrom Vučićem, zajednički procenjeno da nema potrebe da izađu sa zajedničkom listom na predstojeće izbore, "imajući u vidu ko sve učestvuje na njima".
Potpredsednik SNS i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izjavio je ranije danas da su SPS i SNS postigli dogovor o samostalnom izlasku te dve stranke na predstojeće izbore. 
Dačić je novinarima rekao kako je njegova ideja bila da se ide sa zajedničkom listom, ukoliko za to postoje političke potrebe.
Posle višenedeljnih razgovora sa Vučićem je zaključeno da to nije potrebno na republičkom nivou, već jedino u nekim mestima na lokalnim izborima ako bude potrebno, navodi predsednik SPS-a.
On je ponovio da će SPS na izbore ići sa dugogodišnjim koalicionim partnerom Jedinstvenom Srbijom, dok će naprednjaci imati svoju listu.
 
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Dačić: Na izbore u koaliciji s Jedinstvenom Srbijom, nema potrebe za listom sa SNS

Izvor: Beta, 22.Feb.2020

 Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić najavio je danas da će socijalisti na predstojeće izbore izaći u koaliciji sa Jedinstvenom Srbijom.Dačić je kazao da je u višenedeljnim razgovorima sa liderom naprednjaka Aleksandrom Vučićem o mogućem zajedničkom nastupu na izborima...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.