Izvor: Blic, 22.Feb.2020, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAZNAJEMO Na kvoti SNS čak 58 odsto NOVIH LICA

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić i lider Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić doneli su odluku da na aprilske parlamentarne izbore idu odvojeno, a na kvoti SNS biće čak 58 odsto potpuno novih lica, saznaje nezvanično “Blic”.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAO ŠTO JE I OBEĆAO PREDSEDNIK: Na kvoti SNS za izbore čak 58 odsto NOVIH LICA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2020

Predsednik Srbije i Ministar spoljnih poslova ipak idu odvojeno na izbore...Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić i lider Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić doneli su odluku da na aprilske parlamentarne izbore idu odvojeno, a na kvoti SNS biće čak 58 odsto potpuno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Dačić: Nema potrebe za zajedničkom listom

Izvor: Danas, 22.Feb.2020

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da je, u današnjem razgovoru sa liderom Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandrom Vučićem, zajednički procenjeno da nema potrebe da idu sa zajedničkom listom na predstojeće izbore, "imajući u vidu ko sve učestvuje na njima".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.