DS bez poziva za privremeno veće BG

Izvor: B92, 25.Okt.2013, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS bez poziva za privremeno veće BG

Beograd -- Demokratska stranka za sada nije dobila poziv da učestvuje u formiranju privremenog veća Grada Beograda, izjavila je potpredsednica DS Vesna Martinović.

"Taj poziv zvanično nije ni upućen DS, ako do toga dođe, razgovaraćemo o tome", rekla je Vesna Martinović na konferenciji za novinare.

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas smenjen je 24. septembra i danas ističe rok u kojem je gradska uprava u tehničkom mandatu vodila poslove gradske uprave.

Vlada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbije treba da imenuje privremeno veće koje će Beogradom upravljati do formiranja novih organa nakon gradskih izbora.

Premijer Srbije Ivica Dačić rekao je juče da bi privremena uprava za Beograd mogla biti izabrana sledeće nedelje i da u njoj ne moraju da budu predstavnici stranaka koje su imale odbornike u Skupštini Beograda.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DS još nisu zvali u privremeno veće u Beogradu

Izvor: Vesti-online.com, 25.Okt.2013

Demokratska stranka za sada nije dobila poziv da učestvuje u formiranju privremenog veća Grada Beograda, izjavila je danas potpredsednica DS Vesna Martinović. ..Čekamo poziv: Vesna Martinović  .. .."Taj poziv zvanično nije ni upućen DS, ako do toga dođe, razgovaraćemo o tome", rekla je Vesna...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.