DELEZ Srbija u petak  OTVARA sve PRODAVNICE za PENZIONERE

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2020, 10:05

DELEZ Srbija u petak OTVARA sve PRODAVNICE za PENZIONERE

Kako bi nabavku namirnica učinili što lakšom i dostupnijom komšijama starijima od 65 godina, sve Maxi, Tempo i Shop&Go prodavnice u naseljenim sredinama ovog petka otvaraju svoja vrata

U želji da sugrađanima starijim od 65 godina olakša nabavku namirnica, kompanija Delez Srbija odlučila je da u petak, 10.aprila ponovo otvori sve prodavnice u naseljenim sredinama u Srbiji.

U periodu od 4 do 7 časova ujutru, penzioneri će moći da obave kupovinu svih neophodnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << namirnica u najbližoj Maxi, Tempo ili Shop&Go prodavnici.

U navedenom jutarnjem terminu prodavnice će biti otvorene samo za lica starija od 65 godina, a za sve ostale građane prodavnice će biti otvorene od 7:30 do 15 časova.

U subotu 11.aprila i u nedelju 12.aprila prodavniće će biti zatvorene.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ove prodavnice biće otvorene za penzionere u petak od 4 do 7

Izvor: B92, 09.Apr.2020

Beograd -- Privredna komora Srbije objavila je spisak prodavnica koje će raditi u petak od 4 do 7 ujutru za sugrađane starije od 65 godina...Kako navodi PKS biće objavljen i ažuriran spisak na osnovu podataka koje trgovinski lanci i lokalne samouprave dostavljaju Privrednoj komori...Spisak možete...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.