Izvor: Radio 021, 09.Apr.2020, 12:25

Prodavnice Univerexporta otvorene za penzionere u petak ujutru

Prodavnice Univerexporta i Trgoprometa biće otvorene za starije od 65 godina u petak, 10. aprila.

Oni će od 4 do 7 časova moći da obave kupovinu u 59 prodavnica Univerexporta i 26 prodavnica Trgoprometa, širom Vojvodine i u Beogradu.

U odnosu na prethodnu kupovinu za starije, ovog petka će biti otvorene još dve prodavnice. Molba i preporuka je da se u kupovinu ide sa maskama na licu i rukavicama, kao i da se obavljaju racionalne kupovine, navode u Univerexportu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
Ulazak mlađima od 65 godina u prodavnice zabranjen je od 4 do 7 časova.

Spisak prodavnica Univerexporta u kojima penzioneri mogu da kupuju u petak ujutru možete pronaći OVDE, a Trgoprometa OVDE.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.