DEČAK OTKRIO ŠTA SU ON I TEODORA RADILI DOK SU IH TRAŽILI: Razdvojilo ih je neslaganje oko jedne stvari?

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 13:01

DEČAK OTKRIO ŠTA SU ON I TEODORA RADILI DOK SU IH TRAŽILI: Razdvojilo ih je neslaganje oko jedne stvari?

Nenada je primetila policijska patrola u parku Vukov spomenik oko 3 sata ujutro, a nakon što je doveden u policijsku stanicu, predat je svojim roditeljima.

Dečak N. N., koji je pronađen jutros pošto je nestao u četvrtak oko podneva u Lazarevcu, zajedno sa devojčicom Teodorom (15), ispričao je ocu detalje nestanka. On je naveo da su se on i Teodora u početku uglavnom vozili autobusima, dok su imali novca i dodao da nisu pravili nikakve "ludosti".

- Nenad je pronađen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jutros u 4 sata kod Vukovog spomenika. Iscrpljen je, ali je dobro. I fizički i psihički. Oni su se vozili autobusima dok su imali para. Išli su od Karaburme do Zvezdare... Nisu ludovali, samo su se vozili. To je taj pubertet, instagram... - rekao je otac dečaka.

Prema nezvaničnim informacijama, posle izvesnog vremena, N. N. je predložio da se prijave policiji, ali Teodora je to odbijala, pa se pretpostavlja da kada je dečak zaspao, ona je pobegla od njega, uzevši njegovu jaknu.

- Policijska patrola u Beogradu pronašla je dečaka (15), za kojim je bila raspisana potraga kao nestalim licem. Tinejdžer nema vidljvih povreda na sebi, dobro se osećao kada je pronađen, a doveden je u policijsku stanicu Zvezdara - rekao je novinar "TV Pink" Mladen Mijatović.

Tinejdžer je zajedno sa Teodorom M. (15) iz Kostolca bio u Novom Sadu. Nakon toga, iz parka gde je pronađen, tinejdžerka za kojom se još traga otišla je u nepoznatom pravcu.

- Maloletnik je izjavio da je sa devojkom bio u Novom Sadu, a da se zatim našao u parku Vukov spomenik gde mu je devojka, koja se zove Teodora, uzela jaknu i udaljila se u nepoznatom pravcu. Za Teodorom je i dalje aktuelna potraga kao nestaloj osobi. Ona je iz Kostolca, a oni su se upoznali preko interneta - rekao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Roditelji tinejdžera pronađenih posle 4 dana: To je taj pubertet, Instagram

Izvor: Luftika.rs, 18.Apr.2021

Cela Srbija podignuta je na noge od četvrtka kada su nestali petnaestogodišnji tinejdžeri Nenad i Teodora. U poslednje vreme nestanci dece uglavnom vode do njihovih leševa, u vodi, kraj reke, u prizemlju napuštenih zgrada, u šupama, kako vise na užetu sa tavanice… tako da je potraga za njima...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.