Cipras čestitao svom „prijatelju“ Zaevu

Izvor: Danas, 20.Okt.2018, 02:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cipras čestitao svom „prijatelju“ Zaevu

Premijer Grčke Aleksis Cipras uputio je čestitku na Tviteru makedonskom kolegi, njegovom "prijatelju" Zoranu Zaevu nakon što je parlament Makedonije izglasao ustavne promene kojima se omogućava promena naziva države u Republika Severna Makedonija. Članak Cipras čestitao svom „prijatelju“ Zaevu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stoltenberg: Istorijska mogućnost za ulazak Makedonije u NATO

Izvor: Danas, 20.Okt.2018

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg pozdravio je večeras na Tviteru većinsko glasanje u makedonskom parlamentu za ustavne promene koje predviđaju promenu naziva te zemlje. Članak Stoltenberg: Istorijska mogućnost za ulazak Makedonije u NATO se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Zaev: Ovo je veliki dan za našu zemlju

Izvor: Danas, 20.Okt.2018

Premijer Makedonije Zoran Zaev zahvalio je sinoć građanima i poslanicima koji su podržali ustavne promene i promenu imena države u Republika Severna Makedonija. Članak Zaev: Ovo je veliki dan za našu zemlju se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.