Izvor: S media, 29.Jan.2013, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvorogodišnji dečak pobegao iz vrtića u Novom Sadu

Četvorogodišnji dečak pobegao je u petak iz vrtića "Petar Pan" u novosadskom naselju Detelinara. Niko od zaposlenih u vrtiću to nije primetio, piše portal 021.

Nestanak deteta primećen je tek kada su roditelji došli da ga pokupe. Dečaku se na svu sreću ništa nije dogodilo, a kući je otišao sam pošto živi u blizini.

"Tačno je da se dete iskralo iz vrtića, sigurnosne kamere su sve snimile. Svi oni koji su bili dužni da paze na decu i kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je ovo promaklo biće sankcionisani i kažnjeni", kaže Marko Grgurević, direktor Predškolske ustanove "Radosno detinjstvo", u okviru koje spada i vrtić "Petar Pan".

"Odbegli" dečak stanuje u zgradi koja se nalazi na 20 metara od vrtića. "Dete je obuklo jaknu, iskralo se kroz ogradu i otišlo kući", rekao je Grgurević.

Kako se ovakve stvari ne bi dešavale i ubuduće, Grgurević planira da uvde identifikacione kartice za zaposlene i roditelje. Na taj način bi se, kako kaže, sprečilo da bilo ko pokupi dete ili da dete pobegne iz vrtića.

(021.rs)

FOTO: Guliver/ Thinstock

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Četvorogodišnjak pobegao iz vrtića

Izvor: Press, 29.Jan.2013

Nestanak mališana primetili su tek kada su roditelji došli po njega, a do tada niko od zaposlenih u vrtiću nije primetio da dečaka nema. ."Tačno je da se dete iskralo iz vrtića, sigurnosne kamere su sve snimile. Svi oni koji su bili dužni da paze na decu i kojima je ovo promaklo biće sankcionisani...

Nastavak na Press...

Novi Sad: Niko nije primetio, dečak (4) pobegao iz vrtića!

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jan.2013

Četvorogodišnji dečak pobegao je u petak iz vrtića "Petar Pan" u novosadskom naselju Detelinara. Niko od zaposlenih u vrtiću to nije primetio, piše portal 021... Sreća da je pronašao kuću (foto ilustracija)  ..Nestanak deteta primećen je tek kada su roditelji došli da ga pokupe. Dečaku...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.