Izvor: Glas javnosti, 06.Jun.2013, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka Majkla Džeksona pokušala da izvrši samoubistvo?!

Ćerka Majkla Džeksona, 15 - godišnja Paris Džekson, hospitalizovana je u sredu ujutru, kako navodi sajt TMZ. Džeksonova jedina ćerka je možda pokušala samoubistvo, kako navodi sajt TMZ. Paris je primljena u bolnicu u dva sata ujutru, nakon što je hitna služba primila poziv da je presekla vene.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Pukla od tuge: Ćerka Majkla Džeksona isekla vene, sve najavila na Twitteru

Izvor: NaDlanu.com, 06.Jun.2013

Ćerka Majkla Džeksona, 15-godišnja Paris, navodno je pokušala da se ubije jer je bila preopterećena raznim brigama, pre svega ljubavnim raskidom. ..Prema navodima američkih medija, Paris je presekla vene na zglobovima i uzela prekomernu dozu "motrin” lekova, pa je odvedena u bolnicu. Sajt TMZ...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.