Cene karata vraćaju se na stari nivo

Izvor: RTS, 13.Jan.2015, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cene karata vraćaju se na stari nivo

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je da je doneta odluka da se cena gradskog prevoza u glavnom gradu ne povećava, odnosno da se cene karata vrate na stari nivo koji je važio u prethodnom tarifnom sistemu.
Siniša Mali je na konferenciji za novinare podsetio da je krajem prošlog meseca, donet novi tarifni sistem ekonomski opravdan sa stanovišta Beograda.

"S druge strane, imajući u vidu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << preporuku Vlade Srbije i pomoć predsednika Vlade, uspeli smo da nađemo način da zaštitimo one koji su najugroženiji na način na koji se cene mesečnih karata neće povećavati kako je predviđeno novim tarifnim sistemom", precizirao je Mali.
Gradonačelnik je rekao da očekuje da vlada na nekoj od narednih sednica doneti odluku kojom se traži od javnih preduzeća i ustanova grada Beograda da za svoje zaposlene kupuju markice.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.