Carina: Nemoguće cigarete sakriti od psa Nerona

Izvor: Beta, 20.Nov.2019, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Carina: Nemoguće cigarete sakriti od psa Nerona

Carinski službeni pas Neron otkrio je, na prelazu Horgoš, 2.700 paklica cigareta u autobusu kosovskih registarskih oznaka, koji je bio  na putu od Kosova ka Minhenu.Кrijumčarene cigarete su pronadjene prilikom izlazne kontrole, u utorak, kada je pas markirao pod vozila u prednjem delu autobusa, posle čega je taj deo pregledan mobilnim skenerom, nakon čega su cigarete nadjen u fabričkim šupljinama autobusa, navele je Uprava carina u saopštenju pod naslovom "Nemoguće je cigarete sakriti od Nerona".Šupljine su bile ispunjene cigaretama marlboro, kent i davidov, sa akciznim markicama Republike Srbije i AP КiM, navedeno je u saopštenju.Nakon otkrivanja krijumčarenih cigareta 29-godišnji vozač iz Velikog Trnovca je u svojoj izjavi napisao da "nije imao pojma'" šta je sakriveno u autobusu, u koji je navodno seo u Bujanovcu, kako bi prevezao putnike do Minhena, piše u saopšenju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Trnovčanin nije znao šta vozi u autobusu, ali je NERON nanjušio nešto

Izvor: OkRadio.rs, 20.Nov.2019

Vranje - Carinici su 19. novembra 2019. godine na prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom zaplenili 2.700 paklica cigareta, koje su bile sakrivene u fabričkim šupljinama autobusa, objavila je Uprava carina. Krijumčarene cigarete su pronađene prilikom izlazne kontrole autobusa kosovskih registarskih...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.