CG: Priveden glavni urednik portala IN4S Gojko Raičević

Izvor: B92, 17.Jul.2019, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CG: Priveden glavni urednik portala IN4S Gojko Raičević

Podgorica -- Crnogorska policija privela je danas glavnog urednika podgoričkog portala IN4S Gojka Raičevića na informativni razgovor, objavio je taj poprtal.

Raičeviću je jutros uručen poziv za saslušanje, tj. za informativni razgovor, saopšteno je na sajtu IN4S.

On je, u izjavi koju je objavio portal, rekao da će policijskim službenicima reći da se ne odaziva na pozive, kako je naveo "kriminalnih", organizacija koje se predstavljaju kao crnogorska policija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i crnogorsko tužilaštvo.

Portal IN4S dospeo je u žižu javnosti nakon što je u više navrata objavio stenograme delova razgovora koje je bivši ministar spoljnih poslova Crne Gore i nekadašnji savetnik predsednika Mila Đukanovića Milan Roćen vodio sa ličnostima iz javnog i političkog života Crne Gore i regiona.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nakon razotkrivanja Milana Roćena, PRIVEDEN GLAVNI UREDNIK PORTALA IN4S!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2019

 Crnogorska policija privela je danas glavnog urednika podgoričkog portala IN4S Gojka Raičevića na informativni razgovor...Raičeviću je jutros uručen poziv za saslušanje, tj. za informativni razgovor, saopšteno je na sajtu IN4S...On je, u izjavi koju je objavio portal, rekao da će policijskim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

HAPŠENJE U CRNOJ GORI: Priveden glavni urednik portala IN4S Gojko Raičević

Izvor: RTV Pink, 17.Jul.2019

Crnogorska policija privela je danas glavnog urednika podgoričkog portala IN4S Gojka Raičevića na informativni razgovor, objavio je taj poprtal. Raičeviću je jutros uručen poziv za saslušanje, tj. za informativni razgovor, saopšteno je na sajtu IN4S.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.