Izvor: Nezavisne Novine, 12.Mar.2017, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budva: Iz vozila u pokretu ubijen Slobodan Šaranović

BUDVA - Sedamdesetdevetogodišnjak čiji su inicijali S.Š. ubijen je iz vatrenog oružja u budvanskom naselju Dubovica, saopštila je crnogorska policija.

Policija je nakon ubistva, koje se dogodilo sinoć oko 22.00 časa, blokirala cijeli kvart.

Iz policije ističu da su preduzete sve mjere na pronalasku izvršioca i rješavanju ovog krivičnog djela.

Crnogorski mediji navode da je ubijen Slobodan Šaranović iz Danilovgrada na koga je pucano iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << automobila u pokretu.

Prema pisanju medija, Šaranović je 8. decembra prošle godine pušten iz pritvora u Spužu gdje je proveo skoro tri godine zbog sumnje da je sa Danilovgrađaninom Ratkom Koljenšićem organizovao ubistvo Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića, navodnog vođe Zemunskog klana u centru Beograda 29. aprila 2013. godine.

Šaranović je bio vlasnik više preduzeća u Srbiji, Crnoj Gori i Austriji. Posjedovao je devet mjenjačnica i nekoliko kockarnica, a bio je vlasnik firme "Filnik", čije je sjedište u Beču, uključene u kockarski biznis.

On je krajem prošle godine prijavio policiji i tužilaštvu da ga je, njemu nepoznat mladić, planirao ubiti, ali je u posljednjem momentu odustao od te namjere.

Šaranović je tada inspektorima budvanske policije ispričao da mu je na ulici prišao mladić sa pištoljem i rekao da ima zadatak da ga ubije, ali da je odustao od toga.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.