Brzo će Gašić biti smenjen

Izvor: Mondo, 11.Dec.2015, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Brzo će Gašić biti smenjen"

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će ministar odbrane Bratislav Gašić "brzo biti smenjen" zbog njegovog postupka prema novinarki B92.

Foto: Mondo/ Goran Sivački

"Odluka (o smeni) je doneta i neće se menjati. Pedeset puta merim pre nego sečem, ali biće brzo...”, istakao je Vučić na konferenciji za novinare u Vladi Srbije.

Vučić je, odgovarajući na pitanje kako komentariše akciju pojedinih direktora namenske industrije Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koji peticijom traže da se ministar odbrane ne smeni, rekao da ne zna ko od koga traži i šta traži i naglasio da je odluka o smeni doneta.

"Razumem te ljude, jer je Gašić uradio dosta za tu industriju, ali odluka je doneta i neće se menjati. Ja 50 puta merim pre nego što sečem. Kada se odluka donese ona se sprovodi u delo. I biće veoma brzo sprovedena", poručio je Vučić.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Gašić će biti smenjen veoma brzo

Izvor: Blic, 11.Dec.2015

Ministar odbrane Bratislav Gašić će biti smenjen veoma brzo, jer je odluka doneta i neće se menjati, poručio je danas premijer Srbije Aleksandar Vučić...Vučić je, odgovarajući na pitanje kako komentariše akciju pojedinih direktora namenske industrije Srbije koji peticijom traže da se ministar...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.