Borko Stefanović: Potrebno dodatno oporezivanje banaka

Izvor: Blic, 20.Apr.2016, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borko Stefanović: Potrebno dodatno oporezivanje banaka

Lista "Borko Stefanović - Srbija za sve nas" zalaže se za dodatno oporezivanje banaka, rešavanje problema kredita u švajcarskim francima, ograničavanje bankarskih kamata i ukidanje skrivenih troškova banaka, saopštila je ta lista.

Lider Levice Srbije Borko Stefanović rekao je da se ta partija, odnosno lista čiji je nosilac, bori protiv "bankarskog i izrabljivačkog sistema" i učiniće sve da se banke dodatno oporezuju, te da se uvedu mnogo veći porezi na dividende pomoću >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kojih krupni kapitalisti zaradjuju ogroman novac preko ledja gradjana Srbije.

On je istakao je da je borba protiv "gramzivog bankarskog oligarhijskog kapitalizma" jedna od suštinskih stvari zajedničke politike Levice, Pokreta za preokret, SDU i Novog udruženja penzionera Srbije, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.