Borko Duronjić postao Zmaj

Izvor: Beta OMS, 20.Jan.2017, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borko Duronjić postao 'Zmaj'

Zmajevi dobijaju novo pojačanje, a reč je Borku Duronjiću.Veliki talenat i mlada nada srpskog fudbala je stigao na “krov” u redove Voždovca i već se priključio treninzima, a u narednim danima se očekuje promocija i potpisivanje Ugovora.Borko Duronjić je rođen 24.9.1997 godine i bio je kapiten omladinske selekcije do 18 godina.Na obostranu sreću i zadovoljstvo, brzo je postignut dogovor. Na Borku je period dokazivanja, a nema sumnje da je izabrao pravu sredinu u kojoj će da napreduje.Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu. (Kraj OMS poruke)

Nastavak na Beta OMS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bivši kapiten "Orlića" novi član Voždovca

Izvor: Sportske.net, 20.Jan.2017

Superligaš iz beogradskog naselja Braće Jerković dogovorio je saradnju sa bivšim kapitenom omladinske reprezentacije Srbije...Fudbalski klub Voždovac pohvalio se novim pojačanjem koje će zvanično biti promovisano u danima koji slede...Bivši kapiten omladinske reprezentacije Srbije Borko Duronjić...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.