Boban Stojanović: Država poklekla pred nasiljem

Izvor: Blic, 01.Okt.2012, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boban Stojanović: Država poklekla pred nasiljem

Ukoliko se zabrani Parada ponosa 2012, to će biti znak da je država još jednom poklekla pred nasiljem, rekao je večeras FoNetu član organizacionog odbora Prajda Boban Stojanović.

- LGBT populacija u Srbiji navikla je na zabrane i na teror - rekao je on i dodao da se ipak nada da će se Parada ponosa održati 6. oktobra.

Povezane vesti: Otvoren Kvir likovni salon u Beogradu, bez incidenata >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << MUP zabranio održavanje Parade ponosa Dveri: Izložba Elizabete Valin vređa hrišćanska osećanja GSA pozvala organizatore Prajda da rade svoj posao Obradović: Svaki čovek ima pravo da iskaže posebnost

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U okviru "Nedelje ponosa" prikazan film "Klip"

Izvor: Blic, 02.Okt.2012, 23:08

Debitantski dugometražni igrani film rediteljke i scenaristkinje Maje Miloš "Klip" koji predstavlja tešku, pa i šokantnu priču o životu tinejdžera u jednom beogradskom predgrađu, prikazan je večeras u okviru "Nedelje ponosa"...Član organizacionog odbora Boban Stojanović je pre početka projekcije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.