Bez gužvi na putevima, oprez zbog radova

Izvor: RTS, 09.Jun.2019, 07:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez gužvi na putevima, oprez zbog radova

Auto-moto savez Srbije je saopštio da je saobraćaj jutros slabiji, ali da se posle podne očekuje više vozila na prilazima gradskim sredinama.
Na putevima je prisutno više dvotočkaša, koji su teže uočljivi, a i procena brzine njihovog kretanja je manje pouzdana, pa je potrebno strogo poštovati saobraćajna pravila i pokazati više tolerancije, saopštava Auto-moto savez Srbije (AMSS).Na mnogim deonicama >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << obavljaju se radovi. JP "Putevi Srbije" navode da počinju radovi na oštećenom kolovozu na auto-putu između Batočine i Jagodine, kao i između Ćuprije i Paraćina. Saobraćaj se na tim deonicama odvija samo preticajnom trakom.
Radi se i na rehabilitaciji mosta preko reke Banjske na deonici Raška – Novi Pazar u Novom Pazaru, Tokom radova, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.
Usporena je vožnja i na delu Ibarske magistrale, a radi se i zamena asfalta između Bariča i Obranovca.
Na granicama nema dužih zadržavanja.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.