Teretna vozila čekaju na Horgošu 210 i Batrovcima 120 minuta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jun.2019, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teretna vozila čekaju na Horgošu 210 i Batrovcima 120 minuta

Na autoputevima i glavnim magistralnim putnim pravcima nema vanrednih prekida, dok se na naplatnim rampama prolazi bez čekanja. Vremenske prilike omogućavaju dobru prohodnost puteva, a veći oprez AMSS preporučuje na deonicama na kojima su radovi i na kojima važi poseban režim odvijanja saobraćaja.

Prema informacijama Puteva Srbije na naplatnim stanicama nema zadržavanja, a informacija iz Uprave granične Policije glasi: na putničkim terminalima nema zadržavanja.

Na teretnim terminalima, vozila čekajući to samo na Horgošu 210 i na Batrovcima 120 minuta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bez gužvi na putevima, oprez zbog radova

Izvor: RTS, 09.Jun.2019, 07:32

Auto-moto savez Srbije je saopštio da je saobraćaj jutros slabiji, ali da se posle podne očekuje više vozila na prilazima gradskim sredinama. . Na putevima je prisutno više dvotočkaša, koji su teže uočljivi, a i procena...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.