Beogradski sindikat na otvaranju Ski openinga

Izvor: Kurir, 05.Nov.2012, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradski sindikat na otvaranju Ski openinga

BEOGRAD - Hip-hop grupa Beogradski sindikat nastupiće na otvaranju tradicionalnog "Ski openinga" na Kopaoniku od 6. do 9. decembra, saopštili su danas organizatori.

Ove godine na programu će biti nekoliko dnevnih i noćih žurki, sportskih performansa i takmičenja, a organizatori očekuju veliko interesovanje za taj ski vikend na Kopaoniku, koji iz godine u godinu privlači sve veći broj gostiju iz Srbije i regiona. Takođe, na ski openingu na Kopaoniku će za sve goste "MK Mountain Resorta" biti obezbeđen besplatan dvodnevni ski pas, dok će paket od četiri dana i tri noći koštati od 59 evra.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

BEOGRADSKI SINDIKAT NA SKI OPENINGU NA KOPAONIKU

Izvor: Beta OMS, 05.Nov.2012

Beograd, 5. novembar 2012 - Popularna grupa Beogradski sindikat nastupiće na otvaranju tradicionalnog SKI OPENING na Kopaonik u periodu od 6 do 9. decembra. Beogradski hip hop sastav obradovaće još jednom brojne fanove i prirediti prepoznatljivu "sindikalnu" atmosferu, ovog puta u našem najpopularnijem...

Nastavak na Beta OMS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.