Beogradski sindikat na visini!

Izvor: NaDlanu.com, 06.Nov.2012, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradski sindikat na visini!

Beogradski sindikat će nastupiti na otvaranju tradicionalnog SKI OPENING-a na Kopaoniku, u periodu od 6 do 9. decembra. Feđa, Škabo i ostala ekipa obradovaće, još jednom, brojne fanove i prirediti prepoznatljivu "sindikalnu" atmosferu, ovog puta u popularnom skijalištu.

"Program će ove godine biti izuzetno sadržajan, sa nekoliko dnevnih i noćnih žurki, sportskim performansima i takmičenjima. Očekujemo veliko interesovanje za ovaj prvi ski vikend na Kopaoniku, koji iz godine >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << u godinu privlači sve veći broj gostiju iz Srbije i regiona" - kaže Nikola Avram, generalni direktor MK Mountain Resorta. Podsetite se kakav spektakl je, ove godine, BG Sindikat priredio u Areni, pročitajte i njihov intervju NaDlanu.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.