Beograd na vodi je naučna fantastika

Izvor: Beta, 08.Mar.2014, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd na vodi je naučna fantastika

BEOGRAD, 8. marta 2014. (Beta) - Predsednik Demokratske stranke i bivši gradonačelnik Beograda Dragan Djilas ocenio je u subotu da je projekat Beograd na vodi "nerealna bajka", od koje će biti više finansijske štete nego koristi.

"Da bi se pripremila lokacija za Beograd na vodi potrebno je milijardu evra. Potrebno je da se naprave nove železničke stanice na teritoriji Beograda, da se završi stanica Prokop, da se raseli 1.600 objekata...da se reguliše transport opasnih materija >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << kroz centar grada", kazao je Djilas u intervjuu agenciji Beta.

Predsednik DS je projekat Beograd na vodi okarakterisao kao "naučnu fantastiku sa elementima strave i užasa, koja će Srbiju koštati ogromnih para".

Djilas je podsetio, da je kao gradonačelnik Beograda o tom projektu ranije razgovarao sa potpredsednikom Vlade Srbije i predsednikom SNS Aleksandrom Vučićem i naglasio da je "mnogo toga što je obećano pri izgradnji projekta već poništeno". Prema njegovim rečima, prvo poništeno obećanje je da će sva sredstva obezbedi investitor.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Beograd na vodi - naučna fantastika

Izvor: B92, 08.Mar.2014

Beograd -- Bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas ocenio je da je projekat Beograd na vodi "nerealna bajka", od koje će biti više finansijske štete nego koristi..."Da bi se pripremila lokacija za Beograd na vodi potrebno je milijardu evra. Potrebno je da se naprave nove železničke stanice...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.