Balašević upoznao ženu koju je “izlečio“

Izvor: Vesti-online.com, 18.Dec.2010, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Balašević upoznao ženu koju je “izlečio“

Popularni kantautor Đorđe Balašević je na velikoj turneji po Hrvatskoj, gde je pre nekoliko dana posle koncerta u Splitu sreo Gordanu Mušuru, Splićanku koja je pobedila amneziju uz njegove pesme.

Posle svirke u splitskoj “Spaladium areni”, Balašević se u holu sreo sa Gordanom Mušurom (51), koja se, kako je sama rekla, izlečila slušajući njegovu muziku. Ona je preživela dva teška moždana udara, zbog kojih je sve zaboravila. Međutim, čitajući i slušajući pesmu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Đorđa Balaševića “Prva ljubav”, Gordana je počela da se priseća svog života. Prvo se setila svog supruga Ivice, pa potom dvojce sinova i drugih članova familije.

- Zaista me je ganula priča gospođe iz Splita koja se vratila iz amnezije slušajući moju pesmu. To je divno, ali ja nisam čudotvorac, čuda rade moje pesme. Moja supruga Olja me je davno vratila na zemlju. Bilo je to uoči odlaska na koncert u Ljubljanu, još je bio rat, a ja sam bio na dobrom putu da se odlepim od tla. Ona mi je tada rekla: “Balaševiću, to je sve jako lepo. Ti si taj koji nosi svetlost.“ I meni se to jako dopalo, to je na ivici religije. Onda je dodala: “Samo, seti se jedne stvari. Ti nisi ta svetlost, ti je samo nosiš.“ Ta svetlost su moje pesme i zato se ta gospođa vratila iz amnezije, zato klinci dolaze na moje koncerte - istakao je Balašević.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.