Bačena bomba na Karleušinu vilu?

Izvor: Večernje novosti, 17.Jul.2019, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bačena bomba na Karleušinu vilu?

Među luksuzne vile u Lisičjem potoku nepoznati napadač bacio je eksplozivnu napravu i oštetio deo fasade i unutrašnjost dvorišta, ali nije jasno da li je meta bila Jelena Karleuša ili neko od drugih stanara Među luksuzne vile u Lisičjem potoku, gde živi i pevačica Jelena Karleuša, nepoznati napadač navodno je bacio eksplozivnu napravu, javljaju beogradski mediji.Na mesto događaja >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << stigla je policija, koja je, kako se saznaje, utvrdila da je bačena naprava oštetila deo fasade i unutrašnjost dvorišta jedne od vila. Uzeti su snimci sa nadzornih kamera i obavljen uviđajKako javljaju mediji, policija nje obavila razgovor sa pevačicom, ali ako to istraga bude zahtevala, i to će učiniti. Koliko je poznato, Karleuša nije prijavljivala da joj neko preti ili je uznemirava, a osim toga da li je ona kao javna ličnost meta ovog napada, proverava se da li je možda cilj napadača bio neko drugi iz okolnih stanova, a to je još desetak ljudi. Nezvanično se saznaje da eksplozivna naprava nije bila velike razorne moći, ali da je mogla da povredi nekoga da se zatekao na tom mestu. Prema navodima medija, Jelena Karleuša nije želela da komentariše ovaj događaj.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bačena bomba! Sumnja se da je meta bila Jelena Karleuša!

Izvor: Svet plus, 17.Jul.2019

Bačena bomba! Nepoznati napadač navodno je bacio eksplozivnu napravu među luksuzne vile u Lisičjem potoku - piše Srpski telegraf. Sumnja se da je meta bila pevačica Jelena Karleuša!..Policija je došla na poziv građana, a onda je utvrđeno da je bačena eksplozivna naprava koja je oštetila deo...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.