BAČENA BOMBA NA KARLEUŠINU VILU!? Nepoznati NAPADAČ NESTAO, a iza njega OSTALE POSLEDICE!?

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2019, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAČENA BOMBA NA KARLEUŠINU VILU!? Nepoznati NAPADAČ NESTAO, a iza njega OSTALE POSLEDICE!?

Policija bila na uviđaju!?

Nepoznati napadač je bacio eksplozivnu napravu među luksuzne vile u Lisičjem potoku, kako piše Srpski telegraf.

Policija je došla na poziv građana, a onda je utvrđeno da je bačena eksplozivna naprava koja je oštetila deo fasade i unutrašnjost dvorišta jedne od vila.

Nakon toga su preuzeti snimci sa sigurnosnih kamera, uzeti otisci i izveštaj koji je policija prosledila tužilaštvu. U ovom kraju ne žive osobe koje imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kriminalni dosije, ali žive dve pevačice, Jelena Karleuša i Maja Berović.

- Bomba je bačena u gluvo doba pa je jasno da je napadač sa ovim želeo da pošalje poruku upozorenja - kaže izvor za Srpski telegraf.

Policija nije obavila razgovor sa pevačicama, ali ako to istraga bude zahtevala tako će i uraditi.

- Nijedna od njih nije prijavila policiji bilo kakve pretnje i uznemiravanje, ali se istraga vodi u svim pravcima. Istražuje se i da li je možda naprava bačena zbog nekog od ostalih stanara koji žive u okolnim stanovima, a to je još desetak ljudi.  Međutim, one su prve na listi zbog posla kojim se bave i zato što su javne ličnosti - kaže izbor.

Policija je navodno utvrdila da ova eksplozivna naprava nije bila velike razorne moći, ali da je mogla da povredi svakoga ko se tu našao.

Jelena Karleuša i Maja Berović nisu želele da daju komentare u vezi ovog slučaja.

Evo šta se dogodilo kad je Stanija odvela Marka U FAMILIJU: Pre puta u Ameriku NEVEROVATNE SCENE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Bačena bomba na Karleušinu vilu?

Izvor: Večernje novosti, 17.Jul.2019, 00:04

Među luksuzne vile u Lisičjem potoku nepoznati napadač bacio je eksplozivnu napravu i oštetio deo fasade i unutrašnjost dvorišta, ali nije jasno da li je meta bila Jelena Karleuša ili neko od drugih stanara Među luksuzne vile u Lisičjem potoku, gde živi i pevačica Jelena...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.