Babić saslušan, kaže da je spavao

Izvor: Mondo, 05.Apr.2019, 07:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Babić saslušan, kaže da je spavao

Bivši direktor "Koridora Srbije" Zoran Babić saslušan je u vezi s nesrećom na naplatnoj rampi kod Doljevca i tom prilikom je rekao da ne zna šta se tačno dogodilo jer je u trenutku nesreće spavao na zadnjem sedištu "škode superb".

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Babić, koji je zadobio teške povrede u nesreći 31. januara, za čije se izazivanje sumnjiči njegov vozač, saslušan je juče po zamolnici Osnovnog suda u Nišu u Drugom osnovnom tužilaštvu, piše >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "Kurir", pozivajući se na neimenovan izvor upućen u istragu.

Babić je na saslušanje došao pomoću štaka, pošto se još nije u potpunosti oporavio.

"Ispričao je da je sedeo na zadnjem sedištu, iza vozača, i da je spavao. Kako je rekao, probudio ga je udarac čija ga je silina odbacila ka mestu suvozača, što ga je i probudilo. Osetio je jak bol u kolenu, i tada se, kako je rekao, onesvestio. Sledeće čega se seća jeste da se probudio u Hitnoj pomoći", kazao je izvor lista.

Babić je ispričao i da se njegov vozač uvek odgovorno ponašao za volanom.

Osnovno tužilaštvo u Nišu protiv vozača Dejana S. vodi istragu zbog izazivanja teške nesreće u kojoj je poginula Stanika Gligorijević (52), a još pet osoba povređeno.

Babić je posle ove nesreće podneo ostavku.

"Izgubljen ljudski život, podnosim neopozivu ostavku"Udes na autoputu: Ima mrtvih, povređen Zoran Babić!

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SASLUŠAN ZORAN BABIĆ: Evo šta je bivši direktor "Koridora" ispričao pred Tužiocem

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2019

Bivši direktor "Koridora Srbije" Zoran Babić saslušan je u vezi s nesrećom na naplatnoj rampi kod Doljevca i tom prilikom je rekao da ne zna šta se tačno dogodilo... Kako kaže u trenutku nesreće spavao je na zadnjem sedištu "škode superb"...Babić, koji je zadobio teške povrede u nesreći...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.