Izvor: Radio 021, 05.Apr.2019, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoran Babić svedočio da je spavao u trenutku nesreće na naplatnoj rampi

Direktor "Koridora Srbije" Zoran Babić, koji je podneo ostavku posle saobraćajne nesreće na naplatnoj rampi "Doljevac", saslušan je juče u Drugom osnovnom tužilaštvu u Beogradu, po zamolnici Osnovnog suda u Nišu.

Babić je na saslušanju rekao da ne zna šta se tačno dogodilo tog 31. januara jer je, prema njegovim rečima, u trenutku nesreće spavao na zadnjem sedištu "škode superb".

Njegov vozač sumnjiči se za izazivanje teške saobraćajne nesreće sa smrtnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ishodom. Kako piše štampa, doskorašnji direktor "Koridora" ispričao je da je sedeo na zadnjem sedištu iza vozača i da je u vožnji zaspao.

- Babić je ispričao da ga je strahovit udarac probudio, a od siline udara je poleteo ka mestu suvozača. Tada je, izjavio je, osetio jak bol u kolenu i odmah se onesvestio. Kako je rekao, sledeće čega se seća jeste da se probudio u Hitnoj pomoći - rekao je izvor upućen u istragu.

Kako navodi taj izvor, Babić je ispričao i da se njegov vozač uvek odgovorno ponašao za volanom, kao i da je dugo radio kao njegov šofer. On je dodao da, koliko zna, vozač nikada nije konzumirao alkohol i da je bio pažljiv za volanom.

Osnovno tužilaštvo u Nišu protiv vozača D.S. vodi istragu zbog izazivanja teške nesreće u kojoj je poginula Stanika Gligorijević (52), a još pet osoba povređeno. Babić je posle ove nesreće podneo ostavku.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.