BRNABIĆ O NASILJU OPOZICIJE U ZGRADI RTS: Vandalski čin da se smeni legitimna vlast

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2019, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRNABIĆ O NASILJU OPOZICIJE U ZGRADI RTS: Vandalski čin da se smeni legitimna vlast

Grupa demonstranata upala je u zgradu RTS tokom protesta opozicije u Beogradu

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić večeras je najoštrije osudila upad dela demonstranata i lidera SzS u zgradu RTS i poručila da država neće tolerisati nasilje.

- Najoštrije osuđujem nasilje Saveza za Srbiju i jednog dela učesnika protesta "1od5 miliona" koji su upali u zgradu Radio-televizije Srbije preteći novinarima i urednicima javnog servisa. Ovaj vandalski čin Đilasa, Obradovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jeremića jasno pokazuje da od prvog dana planiraju da izazovu nerede i da na nasilan način smene legitimno izabranu vlast - rekla je Brnabić.

Srbija je, kako je istakla, demokratska zemlja u kojoj građani imaju pravo da mirno protestuju, ali niko nema pravo da demolira javni servis i ugrožava živote novinara. Ona je poručila da država neće tolerisati naslije.

Premijerka se zahvalila pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova na profesionalnoj i pribranoj reakciji zbog cega su izbegnuti sukobi širih razmera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleksandar Antić oštro osudio upad u RTS: Ovo je vrhunac nemoći trojice neuspelih političara

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2019

Grupa demonstranata upala je u zgradu RTS tokom protesta opozicije u Beogradu..Upad demonstranata u RTS pod vođstvom Dragana Ðilasa, Boška Obradovića i Vuka Jeremića očajnički je korak nemoćnih i bezidejnih političara da destabiliziju Srbiju, poručio je večeras funkcioner SPS Aleksandar Antić...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.