BEOGRAD: Preminuo Ostoja stručnjak za prenos klavira

Izvor: Kurir, 05.Feb.2013, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEOGRAD: Preminuo Ostoja stručnjak za prenos klavira

Ostoja Vukašinović najpoznatiji beogradski nosač klavira koji je preinuo posle duge i teške bolesti sahranjen je danas na Novom bežanijskom groblju

BEOGRAD – Ostoja Vukašinović najpoznatji beogradski nosač klavira umro je 2. februara u 71 godini i staračkom domu u Beogradu posle duge i teške bolesti, sahranjen je danas na Novom bežanijskom groblju.

Ostoja je važio za urbanu legendu ovog grada koja je stajala iza čuvenog oglasa >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<Klavire prevozi Ostoja”.

Mnogi Beograđani bili su tužni kada su čuli neprijatnu vest da je otišao čuveni Ostoja, koji je bio poznat po tome da ume u jednom danu da čak prenese i do 60 klavira.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Preminuo Ostoja Vukašinović, legendarni stručnjak za prevoz klavira

Izvor: Blic, 05.Feb.2013

Ostoja Vukašinović, najpoznatiji gradski nosač klavira, umro je 2. februara u 71. godini. Urbana legenda koja stoji iza čuvenog oglasa "Klavire prevozi Ostoja", sahranjen je danas na Novom bežanijskom groblju...Ostoja Vukašinović.."Ko će nam sad prevoziti klavire?", pitaju se Beograđani do kojih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.