BARSA DREŠI KESU: Spremili 70 miliona za zvezdu Arsenala!

Izvor: Kurir, 22.Maj.2015, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BARSA DREŠI KESU: Spremili 70 miliona za zvezdu Arsenala!

Jedan od najboljih igrača londonskog kluba mogao bi da pojača vezni red Barselone

LONDON - Fudbaler Arsenala, Aron Remzi, mogao bi da se preseli u redove španskog šampiona, ekipe Barselone.

Prema pisanju britanskih medija Barselona je spremna da ponudi za Remzija čak 70 miliona evra. Navodno, skauti katalonskog kluba su deset puta ove sezone gledali Remzija.

Međutim, poznato je da španski prvak nema pravo da dovodi pojačanja do kraja 2015. godine, tako da transfer može da se realizuje tek u januaru.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

(VIDEO) SENZACIJA U NAJAVI: Daju 300 miliona evra za Kristijana Ronalda

Izvor: Kurir, 22.Maj.2015

Parižani spremili silne pare za kupovinu najboljeg fudbalera sveta od Real Madrida..Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo mogao bi ovog leta da napusti Real Madrid i pređe u Pari Sen Žermen...O mogućnosti da se taj transfer realizuje spekuliše se već neko vreme, ali sada je tiražni španski...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.