Izvor: HotSport.rs, 23.Maj.2015, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI JE REALNO?: PSŽ spremio 300 miliona evra za CR7

Kako stoje stvari, čelnici Pari Sen Žermena spremni su da i ovog leta potroše gomilu novca za angažman novih fudbalera.Kako prenosi španska Marka, rukovodstvo kluba sa Parka Prinčeva u svom budžetu ima odvojenih 125 miliona evra koliko će poslati na adresu Real Madrida za angažman njihovog superstara, Kristijana Ronalda.
Uprkos činjenici da je 30-godišnji fudbaler izjavio da se nada da će ostati u Madridu, Portugalac je zatražio osiguranje >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u vidu novog ugovora od Florentina Pereza.
Nedavno se moglo čuti da je CR7 pomalo nezadovoljan razvojem događaja na “Santjago Bernabeu“. Međutim, mnogi veruju da će Ronaldo ostati u klubu još dovoljno dugo kako bi izjednačio broj postignutih golova za “Los Blankose” sa Raulom, za šta mu je potrebno još 13 pogodaka.
Sa druge strane predsednik kluba Florentino Perez veruje da CR7 ispred sebe ima barem još dve sezone u top formi, ali ne veruje da je Portugalac nezamenjiv u njegovom timu. Kako Marka piše, Garet Bejl je u ovom trenutku jedini igrač koji u Realu ima status nezamenjivog.
Navodno, čelnici Reala svesni su da je veliki ego Portugalca i veliki problem za klub, pa njegov saldo od 58 postignutih golova u svim takmičenjima ove sezone vide kao idealnu priliku za inkasiranje novca.
Sa druge strane, vlasnik PSŽ-a Al Kelaifi smatra da je francuskom šampionu neophodan igrač kvaliteta Kristijana Ronalda kako bi se klub podigao na sledeći nivo, zbog čega neće štedeti novac. Kako se spekuliše, samo na transfer i platu Ronalda, Kelaifi je spreman da plati sumu od 300 miliona evra.
The post DA LI JE REALNO?: PSŽ spremio 300 miliona evra za CR7 appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.