BAKA POGINULOG MILOŠA GRUJIĆA: “Rekao si mi da ćeš uskoro doći, kako ću ovo da preživim?!”

Izvor: Telegraf.rs, 05.Okt.2016, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAKA POGINULOG MILOŠA GRUJIĆA: “Rekao si mi da ćeš uskoro doći, kako ću ovo da preživim?!”

Miloš Grujić (24) iz Petrovca na Mlavi poginuo je u Čikagu kada se na njega srušila vodovodna cev sa kamiona kojim je upravljao, a prema rečima bake Branislave, ovaj mladić je planirao da se vrati čim zaradi novac.

- Dve i po godine te baka nije videla, zar ovako da se vraćaš Miloše...Rekao si baki da ćeš uskoro doći, kako ću ovo da preživim - zakukala je Branislava, baka Miloša Grujića (24) iz Melnice kod Petrovca.

- Moj Miloš je otišao za Ameriku pre dve >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i po godine, u maju mesecu, da zaradi novac pa da se vrati. Studirao je DIF u Novom Sadu, na trećoj godini je napustio i otišao kao spasilac. Ni fakultet nije završio, hteo je da pomogne - priča uplakana baka nastradalog studenta, a prenose beogradski mediji.

Kako kaže, Miloš je kratko radio kao spasilac na bazenu, gde je upoznao izvesnog Makedonca koji mu je ponudio da radi kao autoprevoznik.

Foto: Facebook/Milos Grujić

- Taj čovek je skupio njih nekoliko studenata, dao im je šlepere koje su vozili, bolje se zarađivalo nego na bazenu. Miloš se javljao, rekao da je kupio automobil, ali da će ga uskoro prodati i doći kod nas u Petrovac - kaže neutešna baka.

- Rekli su mi da je tovario cevi za prevoz, seo u kamion da ih preveze, ali da se odjednom dosetio da proveri da li su lepo vezane. Onda su te cevi pale na njega i ubile ga. Prokleti šleper, celu Ameriku je obišao, ništa mu se nije dogodilo na putu, zar ovako dete da mi pogine, da ga cevi ubiju. Mnogo je pametan i dobar bio, sve je baki bio na svetu - kroz suze nam je rekla baka Branislava.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.