Izvor: RTS, 23.Sep.2021, 18:24

Ana Brnabić razgovarala sa belgijskim premijerom

Premijerka Srbije Ana Brnabić sastala se sa belgijskim premijerom Aleksanderom de Kroom i zatražila podršku Srbiji u nastavku evropskih integracija i za otvaranje novih klastera u decembru.
Premijerka Srbije je objavi na Instagramu napisala da je upoznala svog belgisjkog kolegu sa svim pomacima koje je Srbija napravila u procesu evropskih integracija, posebno u oblasti vladavine prava.

"Zatražila sam podršku Belgije za otvaranje novih klastera >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u decembru, tokom slovenačkog predsedavanja Savetom EU", napisala je premijerka.
Tokom razgovora, takođe je skrenula pažnju na nasilje koje privreme institucije u Prištini trenutno sprovode na severu Kosova i Metohije.
"Posebno sam istakla kontinuirano, destruktivno ponašanje Prištine koja uporno odbija formiranje ZSO", istakla je premijerka Ana Brnabić.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Brnabić od premijera Belgije zatražila podršku za otvaranje novih klastera

Izvor: N1 televizija, 23.Sep.2021

Premijerka Srbije Ana Brnabić razgovarala je sa belgijskim premijerom Aleksanderom de Kroom o evropskim integracijama i zatražila podršku Belgije za otvaranje novih klastera o pridruživanju EU u decembru tokom slovenačkog predsedavanja Evropskim savetom.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.