Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Avg.2021, 12:20

Aleksić: Bliži se kraj Vučićevom razaranju Srbije

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da "režim Aleksandra Vučića" već deset godina rasteruje ljude iz Srbije, ali da se takvom razaranju bliži kraj, jer su opozicija i građani odlučni da promene vlast i ta odlučnost će dati rezultat, saopšteno je iz Narodne stranke.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Aleksić: Bliži se kraj Vučićevom razaranju Srbije

Izvor: Beta, 01.Avg.2021

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da "režim Aleksandra Vučića" već deset godina rasteruje ljude iz Srbije, ali da se takvom razaranju bliži kraj, jer su opozicija i gradjani odlučni da promene vlast i ta odlučnost će dati rezultat, saopšteno je iz Narodne stranke.Aleksić...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.