Aleksandar Antić kandidat SPS za gradonačelnika

Izvor: Press, 16.Jan.2014, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandar Antić kandidat SPS za gradonačelnika

"Gradski odbor SPS u Beogradu juče je predložio Aleksandra Antića za kandidatra za gradonačelnika, jer smatramo da je to najlogičnije rešenje s obzirom da je pet godina bio na čelu gradskog parlamenta, poznaje problematiku grada i učestvovao je u velikim projektima", rekao je novinarima Nikodijević.
On je naglasio da je upravo socijalna politika deo politike koju je Antić vodio zajedno sa svojim koalicionim partnerom Milanom Krkobabićem.
Nikodijević veruje da će i koalicioni partneri SPS - PUPS i JS - doneti konačnu odluku da Antić bude kandidat za gradonačelnika Beograda.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Antić kandidat za gradonačelnika Beograda

Izvor: Telegraf.rs, 16.Jan.2014

- Gradski odbor SPS u Beogradu juče je predložio Aleksandra Antića za kandidatra za gradonačelnika, jer smatramo da je to najlogičnije rešenje s obzirom da je pet godina bio na čelu gradskog parlamenta, poznaje problematiku grada i učestvovao je u velikim projektima - rekao je novinarima Nikodijević

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.