Izvor: RTS, 16.Maj.2021, 07:20

Gužve na Horgošu i Kelebiji, kolone i na graničnim prelazima sa Hrvatskom

Zbog povratka u Zapadnu Evropu velikog broja radnika na privremenom radu u inostranstvu, posle proslave Ramazanskog bajrama u Srbiji i okolnim zemljama, stvorile su se kolone na izlasku iz zemlje prema Mađarskoj. Gužve i na prelazima Batrovci i Šid.
Gužvama doprinosi usporen rad mađarskih graničnih službi jer još uvek važi restriktivan ulazak u Mađarsku, uz potvrdu o vakcinaciji ili pi-si-ar test.

Putnici u tranzitu moraju da dokažu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da rade i žive u inostranstvu, pa sve to usporava ulazak u Mađarsku.
Na Horgošu se na izlaz iz Srbije čeka oko tri sata, dok se na ulaz na susednom prelazu Reske vozila zadržavaju još četiri sata.
Na Kelebiji se na izlaz iz naše zemlje čeka oko dva sata, a na ulaz u Mađarsku još dva sata.
Kada je reč o graničnim prelazima sa Hrvatskom, najviše se čeka na Šidu, oko tri sata.
Na graničnom prelazu Batrovci, zadržavanje na izlazu za teretna motorna vozila je 120 minuta, a za putnička motorna vozila zadržavanje na izlazu je 60 minuta.
Na ostalim graničnim prelazima čeka se do pola sata.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gužve i višesatna čekanja na Horgošu i Kelebiji

Izvor: Danas, 16.Maj.2021

Na graničnim prelazima Horgoš putnička vozila jutros čekaju na izlaz iz zemlje oko dva sata, a na Kelebiji oko sat vremena, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

Nastavak na Danas...

GUŽVE NA GRANICAMA Duge kolone na prelazima, na Horgošu i Kelebiji čeka se po DVA SATA

Izvor: Blic, 16.Maj.2021

Zbog povratka u Zapadnu Evropu velikog broja radnika na privremenom radu u inostranstvu, posle proslave Ramazanskog bajrama u Srbiji i okolnim zemljama, stvorile su se kolone na izlasku iz zemlje prema Mađarskoj.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.