37 odsto manje novca za NIP

Izvor: Radio 021, 16.Apr.2009, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

37 odsto manje novca za NIP

Ministarka za Nacionalni investicioni plan Verica Kalanović izjavila je da su predlogom rebalansa budžeta, koji je Vlada Srbije danas usvojila, za 37 odsto smanjena sredstva za finansiranje projekata iz NIP-a. Ona je navela da su za 28 odsto smanjeni troškovi za funkcionisanje njenog ministarstva.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Kalanović: Rebalansom 37 odsto manje sredstva za NIP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Apr.2009

BEOGRAD - Ministarka za Nacionalni investicioni plan Verica Kalanović izjavila je danas da su predlogom rebalansa budžeta, koji je Vlada Srbije danas usvojila, za 37 odsto smanjena sredstva za finansiranje projekata iz NIP-a, a da su za 28 odsto smanjeni troškovi za funkcionisanje njenog ministarstva...Ministarka...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.