Veliki brat: Marijani je plaćeno za seks!

Izvor: Poznati.info, 26.Jun.2011, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki brat: Marijani je plaćeno za seks!

- Većina tamičara koji su ostali do samog kraja to nisu zaslužili. Sve je to sprdačina i ponižavanje nas koji smo ranije izašli. Zna se tko će pobediti i zna se zašto! Zna se ko je dobio novac. Na kraju šoua sve su maske pale i mi svi to jako dobro vidimo, ogorčeno je rekao bivši stanar Milan Grahovac misleći na to da će Marijana pobediti i da je dobila novac za seks u kući Velikog brata. Takmičar iz Sombora sumnja i u verodostojnost glasanja.
- Samo se pitam jesu li glasovi do sada uopšte bili tačni - kaže Milan.
Slično razmišlja i Slavica. Ne želi Marijaninu pobjedu jer misli da je neiskrena.
- Znam da je ona više puta u kući ponavljala jednu te istu rečenicu: ‘Ja sam svoj zadatak ispunila’! Mogu reći samo da je pametnom dosta, govori Slavica, koja prema Šibenčanki nema poštovanja.
- Gadi mi se njen seks u kući. Nemam ništa protiv prave ljubavi, ali ovo što je ona napravila ne podržavam. Ja sam majka i meni su deca na prvome mestu. Ona je svoje dete ostavila i seksala se pred kamerama, iskrena je Slavica, koja dodaje da joj nije jasno zašto su na televiziji prikazivali seks, a mnoge psovke nisu. Dodala je kako joj nije jasno ko je uopšte glasao za nemoralnu Marijanu.
- Ne mogu verovati da narod glasa za ženu koja je udata i ima dete, a seksa se pred svima. Ponovno vozim taksi i nijedna mušterija nije mi pohvalila Marijanu! Ko onda glasa za nju, pita se Slavica.
I Tamaru je iznenadilo to što je Marijana u finalu.
- Imala sam o njoj pozitivno mišljenje dok nisam izašla iz kuće i pogledala nekoliko epizoda. Kad sam videla kakve je laži govorila o meni, pala mi je u očima. Samo ona zna radi li to zbog novca. Pred kraj šoua naglo se promenila, kaže Tamara. I Bojana za bivšu kumu kaže da je oličenje licemerja.
Slične, interesantne teme: Marijana želi grupni seks sa Nemešom i Bojanom Veliki brat: Marijana Čvrljak - razvratnica ili iskrena ljubav? Veliki brat: Marijana pobednica Velikog brata!

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

VB4: Bivši ukućani tvrde da je šou namešten!

Izvor: S media, 27.Jun.2011, 02:28

Marijana je pobedila, ali mnogi bivši ukućani tvrde da je šou u stvari namešten i da se unapred znalo da Šibenčanka mora da pobedi...Slavica tvrdi da je Marijanina ljubav s Nemešom bila njen zadatak od produkcije Velikog Brata. Kaže da je Šibenčanka neiskrena..-Većina takmičara koji su ostali...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.