Veliki Brat: Nemeš za 104.000 evra

Izvor: Poznati.info, 28.Jun.2011, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki Brat: Nemeš za 104.000 evra

Pobednica ovogodišnjeg Velikog Brata, Marijana Čvrljak, dobila je nagradu od 104.000 evra, dok je sa druge strane izgubila ljubav koju je upoznala tokom boravka u kući Nikolu Nemeševića.
Kako se strasti polako smiruju, tako i sada već bivši stanari, sumiraju utiske o boravku u kući i u o odnosima između ukućana. Pregledavaju se snimci, proučavaju se postupci do najsitnijih detalja... Nažalost, velika ljubav iz kuće Velikog Brata se rastopila. Nemeš je izašao par dana ranije iz kuće, što je bilo dovoljno da ga njegovi najmiliji odvrate sa 'pogrešnog puta', te ga totalno odalje od Marijane. Šibenčanka je, kao pobednica, poslednja napustila kuću, bogatija za 104.700 evra, ali siromašnija za dva čoveka u svom životu, supruga Ivu i momka Nemeša.
Evo i par Marijaninih odgovora na pitanja koja su joj postavljali novinari nakon izlaska iz kuće.
Nemeš je ljut i razočaran u tebe. Šta osećaš nakon što te nije podržao?
- Još uvek ga nisam srela. Mnogo sam razočarana, ali mislim da je to njegova stvar.
Da li ćeš se boriti za njega?
- On je sam odlučio... Za borbu je potrebno dvoje.
Šta će sad biti s tvojim brakom?
- Ne znam, tek sam izašla. Pogrešila sam što sam sve radila tako javno. Osramotila sam muža i sve ljude koji su prisustvovali našem venčanju. Sklopila sam brak u crkvi. To je tužno.
Da li je to možda zbog seksa koji si imala u kući?
- Ne, već zato što sam se zaljubila u drugog muškarca, a u braku sam.
Imala si veliki strah od toga ko će te sačekati po izlasku iz kuće. Došao je tvoj tata. Šta ti je prvo rekao kad te je video?
- Rekao mi je da me voli. Naravno da me je bilo strah od toga. Ja sam majka i ljubav prema detetu ne može da se opiše. Podržala bih je u svakoj njenoj odluci u svakoj njenoj gluposti. Ta ljubav se ne može opisati i razumem njegove izjave u afektu.
Da li bi uradila sve isto kad bi ponovo ušla u rijaliti?
- Da, sve bih isto uradila. Kajem se samo zbog nekog ludiranja i razbijanja po kući, to nisam ja.
Kako ćeš potrošiti novac koji si osvojila?
- I dalje nemam osećaj da sam zaradila te pare i nisam još stigla da razmišljam o tome u šta ću ih uložiti. Ali, verovatno će mi poslužiti za neki novi početak.
Slične, interesantne teme: Veliki Brat: Marijana Čvrljak - šta će mi pare bez Nemeša? Veliki Brat: Marijanu poznaju svi muškarci u Šibeniku Veliki brat: Marijana Čvrljak - razvratnica ili iskrena ljubav?

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.