Izvor: Politika, 19.Okt.2014, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdi rukometni „večiti derbi“

Rukometaši Crvene zvezde savladali su Partizan sa 28:24 (12:13) pred punom halom „Šumice“. „Crveno-belima“ je ovo bila treća uzastopna pobeda pošto su večitog rivala pobedili i oba puta prošle sezone. Najefikasniji u pobedničkoj ekipi je bio Vojislav Brajović sa sedam golova koliko je dao i Igor Mršulja u poraženom timu.

Zvezda je mnogo bolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << počela meč i već na startu povela sa 4:0, a njihov golman je odbranio i sedmerac protivničkom igraču. Međutim, Parizan u 15. minutu uspeva da izjednači na 7:7, a zatim i da preokrene rezultat pa je na odmor otišao sa prednošću od 13:12. Ekipa Nenada Peruničića je u nastavku serijom brzih golova uspela da se odlepi na 24:17 i potpuno slomi rivala. Tu prednost je uspešno čuvala do samog kraja.

Ovo je bio 76. „večiti derbi“ u prvenstvu, a Partizan ima bolji skor sa 35 pobeda, 31 porazom, a deset utakmica je završeno bez pobednika.

„Crveno-beli“ su ovom pobedom izborio prvo mesto na tabeli sa sedam bodova na kom će biti bar do srede kada Metaloplastika igra svoj meč. Sa druge strane „crno-beli“ su osmom mestu sa samo četiri boda.

K. I.

objavljeno: 19.10.2014.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„Crveno-beli“ i četvrtu godinu zaredom slavili na Adi Ciganliji

Izvor: Press, 20.Okt.2014, 13:02

Tradicionalni meč koji se već četvrtu godinu zaredom igra u oktobru mesecu opet je pripao „crveno-belima“, ali ovoga puta viđena je mnogo veća neizvesnost nego pre 12 meseci kada je bilo 8,5:2,5. . Zvezdaši su odneli...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.