Zvezda u Pioniru, Partizan u Ljubljani

Izvor: B92, 20.Nov.2023, 12:13

Zvezda u Pioniru, Partizan u Ljubljani

Košarkaši Crvene zvezde i Partizan ovog ponedeljka zatvaraju osmo kolo regionalne ABA lige.

Crveno-beli od 20 sat dočekuju Mornar iz Bara, a zbog zauzetosti beogradske Arene, meč će igra u hali "Aleksandar Nikolić".

Sa druge strane, crno-beli meč osme runde igraju protiv Cedevita Olimpije u Ljubljani.

Zvezda trenutno ima učinak od šest pobede i jednog poraza i protiv poslednjih Barana (1-6), apsolutni je favorit.

"Očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nas važna utakmica u ponedeljak u ABA ligi. Želimo i fokusirani smo samo na tu utakmicu, da oidgramo solidnu odbranu i da izgledamo dobro u napadu. Mornar je opasan tim koji nikako ne smemo, I nećemo potceniti", poručio je Janis Sferopulos, trener Crvene zvezde.

Ekipa Željka Obradovića u dosadašnjem delu takmičenja ima dva poraza i pet trijumfa i na tradicionalno teškom gostovanju u glavnom gradu Slovenije, nema pravo na grešku.

"Pred nama je utakmica u Ljubljani, gde smo prošle sezone dva puta izgubili i gde tokom poslednjih nekoliko godina Partizan veoma teško dolazi do pobede. Cedevita Olimpija ima dobar tim, imaju dosta iskustva i sigurno nas čeka jako težak zadatak. Ništa novo neću reći ako ponovim da energija i koncentracija tokom svih 40 minuta utakmice donose prevagu. Tako će biti i sutra. A na nama je da učinimo sve kako bi te stvari bile na našoj strani", rekao je Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.