Zvezda i Partizan pred 50.000 ljudi?

Izvor: Mondo, 02.Sep.2015, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda i Partizan pred 50.000 ljudi?

Iz Crvene zvezde najavljuju pun stadion za "večiti derbi", koji se igra 12. septembra.

Ulaznice za 149. "večiti derbi" još nisu puštene u prodaju, ali nema sumnje da će Crvena zvezda i Partizan posle mnogo godina napuniti naš najveći stadion. Tačnije, sve navodi na to da će stadion u Ulici Ljutice Bogdana utakmicu 9. kola Superlige biti rasprodat!

FK Crvena zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je putem svoje internet stranice obavestila javnost da za derbi vlada ogromno interesovanje.

"Očekivano, za ovu utakmicu vlada veliko interesovanje, što pokazuje i podatak da su pojedini registrovani klubovi navijača, kao i inostranstvo, već 'trebovali' karte za svoje članove. Trebovanja pristižu za svih strana, i nema sumnje da će stadion 'Rajko Mitić' biti ispunjen do poslednjeg mesta", navodi se na sajtu Zvezde.

Ulaznice za prvi ovosezonski okršaj Partizana i Crvene zvezde biće puštene u prodaju u utorak, 8. septembra. Karte će biti moguće kupiti i preko interneta, i to na sajtu iticket.rs, ali od srede, 9. septembra.

Jug i Sever koštaju 600, Istok 1.000, Zapad 1.200, VIP 2 2.000, dok VIP galerija staje 3.000 dinara.

Mesta će očigledno biti samo na delovima južne tribine (uz Istok i Zapad), koji se ostavljaju bez publike i služe kao bezbednosni prostor samo kada crveno i crno-beli igraju na stadionu "Rajko Mitić".
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.