Zvezda i Partizan jure Igora Lola?

Izvor: Mondo, 14.Dec.2014, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda i Partizan jure Igora Lola?

Ako je verovati izjavi njegovog menadžera, defanzivac iz Obale Slovonače želja je i Crvene zvezde i Partizana.

Foto: Guliver/Getty images/Epsilon

U Crvenoj zvezdi i Partizanu aktivno rade na pronalaženju igrača kojima će osvežiti timove, a izgleda da su "zagrizli" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za istog defanzivca.

Ako je verovati menadžeru Mark-Antoniju Kipleu, beogradski klubovi pokušavaju da angažuju 32-godišnjeg igrača iz Obale Slonovače - Igora Aleksandrea Lola.

Ovom fudbaleru u januaru ističe ugovor sa Rostovom, tako da bi mogao da se dovede bez obeštećenja. Prethodno je igrao za Kuban, Monako, Dnjepar, holandski KRC Genk, Beršot, Metalurg, Beveren i ASEK Mimozas iz Abidžana, u kojem je ponikao.

Lolo je nastupao za svoju reprezentaciju u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, međutim, nije putovao na završni turnir u Brazilu.

U izjavi koju je njegov menadžer dao francuskim medijima kao zainteresovani klubovi pominju se i grčki Atromitos, švedski Kalmar i Al Garafa iz Katara, tako da je lako moguće da se radi samo o "podizanju cene" za ovog igrača, a ne o zaista postojećem interesovanju naših klubova.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Zvezda i Partizan jure istog igrača?

Izvor: Press, 14.Dec.2014

Ako je verovati izjavi njegovog menadžera, defanzivac iz Obale Slovonače želja je i Crvene zvezde i Partizana. . U Crvenoj zvezdi i Partizanu aktivno rade na pronalaženju igrača kojima će osvežiti timove, a izgleda da...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.