Zaobišao Zvezdu: Petar Grbić u Partizanu!

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jul.2013, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaobišao Zvezdu: Petar Grbić u Partizanu!

Crno-beli angažovali fudbalera Olimpijakosa, koji je prošle sezone bio na pozajmici u OFK Beogradu.

Dobar posao: Albert Nađ, sportski direktor Partizana  

Partizan je dobio ozbiljno pojačanje. Fudbaler Olimpijakosa Petar Grbić, koji je prošle sezone uspešno branio boje OFK Beograda, u narednoj sezoni igraće u Humskoj kao pozajmljen igrač.

Grbić igra na poziciji krila, a prošle sezone se posebno istakao u utakmicama sa Crvenom zvezdom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kada je na sebe skrenuo pažnju javnosti. Crveno-belima je na tri jesenje utakmice dao isto toliko golova. Upravo je Zvezda na startu prelaznog roka želela da angažuje 24-godišnjeg vezistu, ali do realizacije transfera nije došlo.

Partizan je u letnjem prelaznom roku do sada angažovao Malbašića, Aksentijevića, Gulana i Lukača, pa se čini da Vuk Rašović polako sklapa konstrukciju novog tima.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaobišao Zvezdu: Petar Grbić u Partizanu!

Izvor: Dzungla.org, 13.Jul.2013

Crno-beli angažovali fudbalera Olimpijakosa, koji je prošle sezone bio na pozajmici u OFK Beogradu.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Grbić već na treningu, Ivanov punom parom, Đurić sa Žurnalom

Izvor: Sportski Žurnal, 14.Jul.2013, 16:10

Partizan se u miru i tišini svog „Zemunela” priprema za prve takmičarske utakmice u novoj sezoni. Već u sredu crno-beli će na megdan prvaku Jermenije Širaku u malenom Đumriju. Trenutno je najveća dilema da li sa ili bez Ivana Ivanova.. (FOTO: V. Marković). Ako je suditi po jutarnjem treningu...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.