ZVEZDA U JAGODINI, PARTIZAN DOČEKUJE BORAC

Izvor: Kurir, 18.Nov.2011, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA U JAGODINI, PARTIZAN DOČEKUJE BORAC

BEOGRAD - Fudbaleri Jagodine sutra dočekuju Crvenu zvezdu u derbiju 12. kolu Super lige Srbije, rešeni da prekinu seriju poraza protiv beogradskog tima.

Obe ekipe su u dobroj formi. Jagodina je u poslednjih šest kola zabeležila pet pobeda i remi, dok Zvezda nije izgubila meč od poraza od Spartaka u prvom kolu. Utakmica na Gradskom stadionu u Jagodini igra se u subotu u 13 sati.

Prvoplasirani Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u subotu od 16 igra na svom stadionu protiv Borca iz Čačka koji deli pretposlednju poziciju sa Novim Pazarom, a u isto vreme igra se i meč u Novom Sadu u kome Vojvodina dočekuje Smederevo.

U subotu od 13.00 četvrta na tabeli Sloboda Sevojno dočekuje poslednjeplasirani Metalac, a deveti OFK Beograd na svom terenu igra protiv trećeplasiranog Radničkog 1923. U tom terminu na programu je i meč u kome Spartak u Subotici igra protiv Javora iz Ivanjice.

Preostale dve utakmice igraju se u nedelju u 13.00. Rad na Banjici dočekuje BSK iz Borče, a Hajduk u Kuli igra protiv Novog Pazara.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Jagodina

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda u Jagodini, Partizan dočekuje Borac

Izvor: Blic, 18.Nov.2011

Fudbaleri Jagodine u subotu dočekuju Crvenu zvezdu u derbiju 12. kolu Super lige Srbije, rešeni da prekinu seriju poraza protiv beogradskog tima...Obe ekipe su u dobroj formi. Jagodina je u poslednjih šest kola zabeležila pet pobeda i remi, dok Zvezda nije izgubila meč od poraza od Spartaka u prvom...

Nastavak na Blic...

"Radnički nema šta da traži"

Izvor: B92, 18.Nov.2011

Utakmica OFK Beograd - Radnički 1923 igra se u subotu u 13.00 na Omladinskom stadionu na Karaburmi, a oba tima najavljuju pobedu u tom meču...Trener OFK Beograda Dejan Đurđević rekao je da njegovi fudbaleri mogu ispraviti greške iz prošle utakmice i da se nada pobedi protiv Radničkog 1923 u 12....

Nastavak na B92...

TVB92: Valensija - Real (22h)

Izvor: B92, 19.Nov.2011, 00:15

Posle dvonedeljne pauze zbog mečeva reprezentacija ovog vikenda je na programu 12. kolo španske Primere, a u derbiju se sastaju Valensija i madridski Real...Ovaj meč će direktno prenositi televizija B92, u subotu od 22 časa...Barselona će u to vreme završiti svoj meč sa Saragosom, dok kolo otvaraju...

Nastavak na B92...

KK Borac pred gašenjem

Izvor: BanjalukaLive.com, 19.Nov.2011

Košarkaški klub Borac nalazi se u jednoj od najtežih kriza u svojoj istoriji. Zbog neisplaćenih iznosa iz prošlih sezona klub su tužili pojedini bivši košarkaši, koji su dobili spor na sudu. Pošto uprava banjalučkog tima nema novca da podmiri te dugove, račun im je blokiran, tako da su oni...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.