Vujosevic Zvezda ima bolji sistem od Partizana

Izvor: medio.rs, 22.Okt.2015, 01:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujosevic Zvezda ima bolji sistem od Partizana

Legenda navijača crno-belih i predsednik Sportskog društva Partizan otvoreno je kritikovao upravu fudbalskog kluba

Bivši trener košarkaša Partizana i trenutno predsednik Sportskog društva ovog kluba, Duško Vujošević, dao je intervju za Sport u kome je govorio o aktuelnim problemima koje SD Partizan ima, ali i o fudbalskom klubu iz Humske. Kritikovao je njihov sistem rukovođenja i istakao da je u večitom >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << rivalu mnogo bolja organizacija, jer se sluša i mišljenje navijača.

- Glavni uzrok problema je sistem biranja rukovodstva, odnosno određenih tela, od Zbora preko Skupštine, pa na dalje… U Partizanu je napravljen sistem koji ide na ruku glasačkoj mašini - konstatovao je Vujošević i uporedio sistem koji ima večiti rival crno-belih.

– Crvena zvezda u tim stvarima ima bolji sistem u kome se čuje glas neorganizovanih navijača. Ne kažem sada da je to mnogo bolje, ali jeste bolje od onog kako se radi u Partizanu. Znate, neke od kritika koje sam uputio prma upravi FK Partizana sigurno stoje, posebno prema pojedinim ljudima, ali…

– Potrebno je da se urade stručne analize, ali Zvezdini sistem, koji sigurno nije savršen , ipak, na minimum smanjuje mogućnost manipulacije prilikom biranja rukovodstava – zaključio je Duško Vujošević.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujošević o imenu JSD Partizan

Izvor: Mondo, 22.Okt.2015

Predsednik Jugoslovenskog sportskog društva Partizan protiv promene imena i ukidanja prefiksa "jugoslovensko"...Foto: MN Press..Predsednik Jugoslovenskog sportskog društva Partizan i donedavno trener košarkaške sekcije crno-belih, Duško Vujošević, u razgovoru za list Sport govorio je, između...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.