Večiti košarkaški derbi, čin drugi

Izvor: RTS, 15.Apr.2015, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večiti košarkaški derbi, čin drugi

Crvena zvezda i Partizan igraju drugi meč polufinalne serije ABA lige. Crveno-beli vode sa 1:0, Partizan spreman za revanš. Meč se igra u Pioniru od 21 sat, kretanje rezultata pratite na našem Internet portalu.
20.45 - Pionir je ponovo ispunjen navijačima Crvene zvezde. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Kao i u utorak, u hali nema navijača Partizana.
20.20 - Košarkaš Partizana Nikola Milutinov najverovatnije će igrati protiv Crvene zvezde, u drugoj utakmici polufinala plej-ofa Jadranske lige.
Milutinov je izašao na teren hale Pionir i zagreva se sa saigračima, a ispod desnog oka ima crvenilo.

Prvi meč dva najbolja srpska kluba doneo je varnice, povrede, ali i pobedu Crvene zvezde, pa izabranici Duška Vujoševića najavljuju revanš.
Crveno-beli su bolje odigrali prvu utakmicu polufinalne serije i zasluženo slavili. Crvena zvezda je opravdala ulogu blagog favorita, ali i u jednom i u drugom taboru se slažu - ništa još nije gotovo!
Povređeni centar Partizana Nikola Milutinov će najverovatnije biti u protokolu, ali je veliko pitanje koliko će moći da se stavi na raspolaganje ekipi.
Meč se igra od 21 sat u beogradskom Pioniru, a kretanje rezultata možete pratiti na našem Internet portalu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Košarka,   Crvena Zvezda,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trenutak odluke, Milutinov blokira Blažiča!

Izvor: Mondo, 15.Apr.2015

Crvena zvezda imala je napad za pobedu protiv Partizana u drugom meču polufinala plej-ofa ABA lige, ali je Nikola..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.