Večiti derbi za pehar Kupa! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Dec.2016, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večiti derbi za pehar Kupa! (VIDEO)

Crvena zvezda u drugom polufinalu savladali Šabac sa 11:6

Večiti derbi Crvene zvezde i Partizana u Nišu za trofej Kupa Srbije! Crveno-beli vaterpolisti pridružili su se gradskom rivalu u meču za pehar pošto su u drugom polufinalu završnog turnira savladali Šabac sa 11:6, po četvrtinama 2:2, 3:1, 4:1, 2:2.

Šapčani su samo u prvoj četvrtini uspevali da komplikuju život favorizovanim Beograđanima, ali su naredne dve deonice otklonile sve dileme >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << oko krajnjeg ishoda meča. Za utehu poraženom timu evrogol golmana Šapca Aleksića preko celog terena u poslednjoj sekundi meča. Pamtiće se. Ali već tada je bilo kasno za preokret. Poslednja četvrtina - formalnost.

"Bili smo skoncentrisani, ušli smo u meč da pobedimo i da se pri tome ne trošimo. Sve je bilo kako smo planirali. Očekuje nas utakmica sa Partizanom. Ne treba da se troše reči. Partizan je Partizan, dugo igraju zajedno, mi smo se tek sastavili ove godine. Daćemo maksimum, pokušaćemo da pružimo snažan otpor i ako ispunimo sve što smo zamislili rezultat bi mogao da dodje", sumirao je utiske trener crveno-belih Aleksandar Nikolić.

Podsetimo, Partizan je nešto ranije bio bolji od Vojvodina - 12:6, a finale će se igrati u četvrtak od 16.45.

CRVENA ZVEZDA - ŠABAC 11:6 (2:2, 3:1, 4:1, 2:2)

Bazen Čair. Gledalaca 600. Sudije:Golijanin i Jovančević. Isključenja: Crvena zvezda 8, Šabac 7. Peterci: Crvena zvezda 2(2).

CRVENA ZVEZDA: Kralj, Tankosić, Jović, Ivanović, Šuberić, Ilić 1, Bjelić 2, Ljubenović 3, Nikolov 1, Ćorić. Drašković 2, Peković 1, Todorovski, Bursać 1. Trener: Nikolić.

ŠABAC: Aleksić 1, Ličanin, Marković 2, Petković, Budurin 2, Tešić, Car, Lazarević, Bogićević, Tenžera, Manić, Cvetković 1, Milović, Ukumanov. Trener: Nikolić.



(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Crvena Zvezda,   Zvezda - Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kup: Vaterpolisti Partizana i Zvezde za trofej

Izvor: N1 televizija, 14.Dec.2016

Vaterpolisti Partizana i Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Srbije. Crno-beli su u Nišu savladali Vojvodinu sa 12:6 (3:2, 3:1, 1:2, 5:1), dok su crveno-beli bili bolji od Šapca 11:6 (2:2, 3:1, 4:1, 2:2)...Novosađani su se dobro držali, pa su crno-beli pobedu i plasman u finale obezbedili...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.