Izvor: Piplmetar.rs, 07.Mar.2024, 23:30

Poznato ko sudi „večiti derbi“!

Fudbalski savez Srbije (FSS) objavio je spisak sudija za predstojeći 172. „večiti derbi“ na stadionu „Rajko Mitić“.
Nakon što se danima spekulisalo ko će stajati na centru „Marakane“ u subotu od 17.00 sati, dobili smo potvrdu iz Saveza da će to biti debitant Pavle Ilić.
Kragujevački sudija ima definitivno najbolju sezonu u karijeri. Sudio je već na 10 superligaških utakmica, ima poverenje ljudi iz krovne organizacije i nakon što je dobio poštedu >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << minulog vikenda, nekako se naziralo da će on biti „odabrani“.
Njegovi pomoćnici će biti Uroš Stojković i Nikola Đorović. Treba napomenuti da je Stojković inače u timu Srđana Jovanovića kojem pomaže u domaćim i internacionalnim utakmicama. Za četvrtog arbitra na meču izabran je Milan Stefanović, dok će ulogu delegata obavljati Vlado Glođović.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Fudbal,   Kragujevac

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.