Počinje prodaja karata za večiti derbi

Izvor: Mondo, 15.Sep.2018, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje prodaja karata za "večiti derbi"

Od danas kreće online prodaja ulaznica, na blagajnama u Humskoj od srede, a na stadionu "Rajko Mitić" u četvrtak

Foto: Mondo/Goran Sivački

Partizan i Crvena zvezda odigraće prvi "večiti derbi" ove sezone, u nedelju 23. septembra na stadionu u Humskoj od 19 časova, u okviru 9. kola Superlige.

Crno-beli, kao domaćini, od danas počinju online prodaju ulaznica za taj meč, dok će se na blagajnama karte naći od srede na stadionu u Humskoj, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << odnosno od četvrtka na "Rajku Mitiću" za sektor namenjen navijačima Zvezde.

Cene ulaznica su 700 dinara za Jug i Sever, bočni delovi Istoka i Zapada staju 1.200 dinara, a centralni delovi 1.500 dinara, dok je za mesto u ložama potrebno izdvojiti 5.000 dinara.

Prodaja ulaznica za sektore namenjene navijačima Partizana kreće danas od 12 časova, putem prodajne mreže www.ticketline.rs i telefonom na broj 011 2030570.

Prodaja ulaznica na blagajnama stadiona Partizana počinje u sredu, 19. septembra od 10 časova i odvijaće se svakodnevno u radnom vremenu od 10 do 18 časova. Sezonske ulaznice FK Partizan važe za duel sa Crvenom zvezdom.

Prodaja ulaznica za sektore koji su namenjeni navijačima Crvene zvezde počeće u četvrtak, 20. septembra na blagajnama stadiona Rajko Mitić od 10 do 18 sati.

Na dan utakmice ulaznice će se prodavati isključivo na blagajnama stadiona Partizana, od 10 časova.

Crno-beli su napomenuli da se ulaznice mogu kupiti samo uz lični dokument sa fotografijom (lična karta, pasoš, vozačka dozvola…), a jedna osoba maksimalno može kupiti četiri karte.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.